Τηλ.::
Κίνα στεγανωτική ουσία κολλών δομικών κατασκευών κατασκευαστής
Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.

Η υλική Co. κουρτινών της Σαγκάη Siway, ΕΠΕ παρέχει πάντα τα καλύτερα προϊόντα, την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη φήμη, και είμαστε πρόθυμοι να είμαστε ο εμπιστευμένος μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας. 

Αρχική Σελίδα

Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα προϊόντα στάλησαν εγκαίρως. Και εξετάσαμε τα δείγματα εκ των προτέρων, είναι ποιότητα είναι πολύ καλό. Το χρησιμοποιούμε επιτυχώς για τον τοίχο κουρτινών. Ο πωλητής είναι υπερέχει απίστευτα στην παραγωγή της καλών υπηρεσίας και του επαγγελματία.

—— David

Εξετάσαμε αυτό το προϊόν για λίγους μήνες. Είναι ποιότητα είναι πολύ καλό. Το χρησιμοποιούμε επιτυχώς για να τοποθετήσουμε τους καθρέφτες και το χρωματισμένο γυαλί. Ο προμηθευτής είναι πολύ χρήσιμος και επαγγελματικός.

—— Mariusz Pajak

Ο πωλητής ήταν υπερέχει απίστευτα στην παραγωγή της καλής υπηρεσίας. Τα προϊόντα στάλησαν εγκαίρως, η επικοινωνία ήταν ομαλή και οι άνθρωποι ήταν φιλικοί.

—— Βαρώνος Erez

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρηση έχει 12, κύρια γραμμή παραγωγής αυτοματοποίησης της Κίνας. Με μια περιοχή εργοστασίων άνω των 220.000 τετραγωνικών μέτρων, Siway είναι ένας από το μεγαλύτερο κατασκευαστή στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης στην Κίνα, η ετήσια ικανότητα παραγωγής 20000 τόνων.


  Το Siway κατασκευάζει μια πλήρη γραμμή δομική, καιρού στεγανωτική ουσία σιλικόνης αδιαβροχοποίησης ενός μέρους και διμερών στεγανωτικών ουσιών σιλικόνης συμπεριλαμβανομένου, sealeant σιλικόνης, πυρκαγιά-αντιστεμένος στη στεγανωτική ουσία, και τη στεγανωτική ουσία σιλικόνης για το παράθυρο κ.λπ.

  Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να προσφέρουμε το cOem:

  Λογότυπο, συσκευασία, σχέδιο χαρτοκιβωτίων

  Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • Ε & Α

  Η γενική στρατηγική ανάπτυξης της επιχείρησης η επιχείρηση εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της προσπάθειας σκληρής, τολμηρής, πραγματικής, του πελάτη πρώτα, και της δημιουργίας της αξίας», και τηρεί «επιστημονικό και οι τεχνολογικές καινοτομίες επιδιώκουν τις σημαντικές ανακαλύψεις, επεκτείνουν την αγορά και επιδιώκουν την ανάπτυξη, στρατολογούν τα ταλέντα για να αυξήσουν τη δύναμη, και ενισχύουν τη διαχείριση για να δημιουργήσουν τα οφέλη.» Η πολιτική, μέσω της συνεχούς εφαρμογής της λαϊκής, καινοτόμου ανάπτυξης και άλλες στρατηγικές, ενσωματώνουν περιεκτικά τους διάφορους πόρους, παρέχουν στους πελάτες τις άριστες λύσεις συστημάτων και τις ποιοτικές υπηρεσίες, πραγματοποιούν το μετασχηματισμό από τα περιφερειακά εμπορικά σήματα στα κυρίαρχα εμπορικά σήματα, και προωθούν τη βιώσιμη αύξηση των επιχειρήσεων.

  Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Summer

Τηλ.:: +8615655501735

Φαξ: 86-21-67891180

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Shanghai Siway Curtain Material Co., Ltd.
Νο 668 δρόμος Xinzhuan, πόλη Xinqiao, περιοχή Songjiang, Σαγκάη, Κίνα.
Τηλ.::86--15655501735
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας στεγανωτική ουσία κολλών δομικών κατασκευών προμηθευτής. © 2020 - 2021 constructionadhesivesealant.com. All Rights Reserved.